×
Sova Lesena Očala3
Običajno odgovorimo v 1uri.

Najbolje ocenjeni izdelki

Zadnji Članki

Poštar Owlet Brezplačna poštnina & hitra dostava! Že naslednji dan.
Pošiljamo varno, zanesljivo in hitro
Več načinov plačila | Tudi poštarju ob prevzemu

Imaš vprašanje?

Lesena Očala po Pošti
Scan me!
Scan this QR Code!
Scan me!
Scan this QR Code!


Sova Lesena Očala Lesena Očala Email

Zadnji Članki

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Modeli lesenih očal, posebej za ženske.

/ / Lesena Očala

Posebej za ženske!

Ste vedele da obstajajo modeli lesenih očal, ki so prirejeni posebej za ženske? Večina modelov lesenih sončnih očal je res “unisex”, torej primernih za oba spola, a kljub temu smo eni izmed prvih, ki se trudimo postopoma razviti kolekcijo očal, prav posebej za nas punce in ženske!

Ženska lesena očala

Strinjati se morate z mano, da sončna očala niso le modna muha poletja, pač pa so postala nepogrešljiv modni dodatek vsake ženske, pa tudi moškega ne glede na obdobje leta. Pa pustimo moške… Drage dame, ali ste vedele, da lahko na naši spletni strani najdete najnovejša lesena sončna očala, narejena prav za vas?

Z naravo k modi!

Ženska Lesena Očala WildFlowerVse že vemo, da se modne smernice vračajo v 60ta leta ali pa še dlje nazaj. Tja daleč nazaj, ko so darovi narave bili edini uporabni material. Posledično se seveda k temu nagibajo tudi modni dodatki za vas, drage dame. Ena teh so prav naša, vaša, lesena sončna očala, ki bodo v vas zbudila občutek, da ste se vrnile v preteklost in pri tem še vedno obdržale glamur sedanjosti. Torej, okolju prijazen material preteklosti in prihodnosti – les, z, v večini primerov, barvami podarjenimi od same matere narave, ter dizajnom modernega sveta z ostrimi a elegantnimi linijami. Skratka, kombinacija, ki ustreza prav vsaki izmed nas, vas, in ki zadovolji tudi najbolj zahtevne predstavnice nežnejšega spola saj jo lahko tako ali drugače vključimo skoraj v vsak stil oblačenja.

Najnižje cene v Sloveniji!

Vemo pa tudi, da je cena en ključnih dejavnikov pri odločanju za nakup, zato smo se ekipa, ki stoji za spletno stranjo lesenih sončnih očal, prav posebno potrudili za vas. Večina ponudnikov lesenih sončnih očal namreč stremi k vrtoglavimi cenami. Mi pa ne. Kvaliteta naših sončnih očal je res vrhunska, cenovno pa želimo zagotoviti, da na vaših poličkah z modnimi dodatki ne bodo stala le ena lesena sončna očala, temveč za vsako priložnost nova.
Drage dame! Kaj je lahko torej lepšega in boljšega od toplih sončnih žarkov, ki nam znova in znova dajejo razloge, da si omislimo nova, že tako nepogrešljiva, lesena sončna očala? Prečekirajte same in se prepričajte, da je naša ponudba zares najboljša!Avtorica: Nina P.


TOP