×
Sova Lesena Očala3
Običajno odgovorimo v 1uri.

Najbolje ocenjeni izdelki

Zadnji Članki

Poštar Owlet Brezplačna poštnina & hitra dostava! Že naslednji dan.
Pošiljamo varno, zanesljivo in hitro
Več načinov plačila | Tudi poštarju ob prevzemu

Imaš vprašanje?

Lesena Očala po Pošti
Scan me!
Scan this QR Code!
Scan me!
Scan this QR Code!


Sova Lesena Očala Lesena Očala Email

Zadnji Članki

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Owlet Eyewear Slovenija

 

Owlet Wooden EyewearVas zanima zakaj so naša očala vedno bolj priljubljena tudi v Sloveniji? Kako smo prišli do tega in kaj vse še načrtujemo? Dovolite nam nekaj besed o samem razvoju lesenih očal ter o nastanku naše spletne prodajalne lesena-ocala.si ter vedno bolj popularne znamke Owlet Eyewear.

Hiter porast popularnosti

Najverjetneje vam je že znano, da so lesena sončna očala trenutno izjemno popularen modni dodatek, saj s svojo posebnostjo in drugačnostjo kar izžarevajo in pritegujejo pozornost in poglede skoraj vseh mimoidočih na ulicah. Ne nudijo zgolj zaščite proti soncu, pač pa s svojim posebnim lesenim videzom simbolizirajo človeško povezanost z naravo, na zelo sodoben in moderen način.
Najbrž ne obstaja modni dodatek, ki bi imel zadnje leto dni višji porast popularnosti kot lesena očala, na vašo srečo pa je vzpon popularnosti šele na začetku, zato ste eni izmed prvih, ki ste jih odkrili in boste najverjetneje eni izmed prvih v vaši družbi z nepogrešljivimi lesenimi očali.

 • Najcenejši v Sloveniji.
 • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto!
 • Brezplačna poštnina za vsa očala.
 • Lastna izbira embalaže, darilne ali navadne.
 • Z nakupom prispevate 3,00€ za pomoč Slovenskim družinam v stiski.

Iz meseca v mesec se trudimo širiti število modelov v naši ponudbi. Želimo si, da bi šlo hitreje, a vsak model moramo načrtovati, izbrati les izdelave, morebitno barvo, in oceniti testni izdelek, preden ga lahko dodamo v ponudbo.

V kolikor še niste, hitro poglejte na dno naše spletne prodajalne in se vpišite med naše člane s prijavo na novice in ugodnosti. Občasno boste na email prejeli razne novice, akcije, ter praznične kode za popust. Lepo skrbimo za naše člane, zato vas vabimo, da se nam pridružite. =)

MNENJA & POHVALE

Zanimalo nas je odkrito mnenje o lesenih očalih
 • Zadovoljen sem tako z vašimi cenami kot z lesenimi očali, zato sem vašo trgovino priporočal tudi svojim prijateljem in znancem.
  Nejc P., Mežica
 • Kar imate v ponudbi je res top, vendar bi lahko malo razširili ponudbo. Pogrešam kakšne z velikim lečam in tankim okvirjem, nekaj v stilu Top Gun očal.
  Marjan, Slovenj Gradec
 • Punca jih je bila res zelo vesela, zelo ji pristajajo, zato sem zadovoljen tudi jaz! Zahvaljujem se vam za prijaznost in pa pomoč pri izbiri.
  Jernej K., LJ-Črnuče
RAZVOJ LESENIH OČAL

Owlet Eyewear

570-380 milijonov let pr.n.št (Zemlja)

Razvoj življenja & dreves na Zemlji

Razvilo se je preprosto življenje na Zemlji, le 120 milijonov let po prvih travcah pa so že stala večja drevesa, katera so še nekaj milijonov let razvijala kakovost lesa za naša očala! :)

1929 n.št. (Združene Države Amerike)

Izum sončnih očal

Nekdo je izumil sončna očala! Bil je že skrajni čas, kajti vsi kontinenti na zemlji so bili polni ljudi, ki jih je sonce cel dan žgalo v oči. Sedaj nas do lesenih sončnih očal loči le še ena svetovna vojna in pol stoletja! :)

2014 / 2015 (Slovenija)

Rojstvo znamke Owlet Eyewear

Končno smo v sodobnem času. Zadnja dva desetletja se je sicer zgodilo, da je tu in tam kdo izdeloval lesena očala, a se nikoli ni obneslo.
Lesena sončna očala so postajala izjemno atraktivna šele spomladi 2013/14, samo eno leto za tem pa se je ponudnikom pridružil kvalitetni in ugodni Owlet Eyewear!

PRESENT

Nastanek naše prodajalne

Prodajalna lesena-ocala.si je nastala zaradi ljubezni do naravnih izdelkov ter želje po bolj ugodni ponudbi lesenih sončnih očal.

»Visoka cena« je bila še pred enim letom običajno prva misel, ki smo jo imeli ob besedi »lesena očala«, zato se je naša ekipa odločila temu narediti konec.

Skoraj eno leto je trajalo testiranje raznih modelov lesenih očal, preučevanje slovenske mode ter testiranje raznoraznih lesenih očal. Želeli smo nuditi odlično razmerje med kakovostjo lesenih očal ter nizko ceno. S ponosom lahko povemo, da nam je to tudi uspelo in tako se je rodila naša prodajalna lesena-ocala.si z izdelki znamke Owlet Eyewear.

V enem letu poslovanja smo veliko truda in časa vložili v razvoj in prepoznavnost znamke, do pravih sprememb pa bo prišlo v sezoni 2016, ko boste očala lahko videli tudi v različnih optikah po Sloveniji. Hvala vsem za podporo in pozitivne povratne informacije!

O očalih znamke Owlet Eyewear

Ste morda skeptični glede vzdržljivosti lesenih sončnih očal?

Verjamemo, da se prvič sliši nekoliko šokantno, zato vam želimo povedati nekoliko več o izdelavi naših sončnih očal.Vsa naša očala so načrtovali in oblikovali vrhunski modni oblikovalci, ki so za izdelavo določili močan, uporen in zdrav les, najvišje kakovosti.

Samo proizvodnjo naši partnerji sprotno preverjajo in strogo nadzorujejo, ter tako varujejo kakovost in s tem tudi ime znamke Owlet Eyewear. Lesena očala niso nič manj odporna od plastičnih, hkrati pa se lahko pohvalijo z izjemno atraktivnim videzom, ter visokim porastom popularnosti.

Classic Owlet 7f7f7f

Ponudba Owlet Eyewear očal

Preveri našo ponudbo lesenih sončnih očal Owlet Eyewear!

TOP