×
Sova Lesena Očala3
Običajno odgovorimo v 1uri.

Najbolje ocenjeni izdelki

Zadnji Članki

Poštar Owlet Brezplačna poštnina & hitra dostava! Že naslednji dan.
Pošiljamo varno, zanesljivo in hitro
Več načinov plačila | Tudi poštarju ob prevzemu

Imaš vprašanje?

Lesena Očala po Pošti
Scan me!
Scan this QR Code!
Scan me!
Scan this QR Code!


Sova Lesena Očala Lesena Očala Email

Zadnji Članki

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Tukaj si lahko preberete najpogosteje zastavljena vprašanja, skupaj z našimi odgovori. V kolikor vašega odgovora ne najdete med pogostimi vprašanji, pa nam lahko pošljete sporočilo. Na dnu strani boste našli kontaktni obrazec, katerega izpolnete in kliknete “pošlji”, mi pa se vam bomo potrudili odpisati v nekaj urah.


Ali so na voljo različne velikosti očal in okvirjev?

Vsi naši modeli so standardnih dimenzij in tako primerni za večino ljudi. V kolikor je kakšen model drugačnih dimenzij, pa je to jasno označeno na strani izdelka. Otroških modelov in nestandardnih dimenzij nimamo v ponudbi.

Ali lahko zamenjam leče na lesenih očalih zaradi dioptrije?

Menjavo leč lahko opravi pooblaščen optik. Menjava leč v lesenih očalih je nekoliko težavnejša zaradi tveganja poškodbe očal.

Ali imajo lesena očala UV zaščito?

Da, vsi modeli imajo najvišjo UV400 zaščito.

Ali so lesena očala polarizirana?

Da, vsa očala v naši ponudbi imajo polarizirane leče, kar pomeni, da se svetloba odbija od njihove površine.

Kakšna je embalaža?

Nudimo navadno in darilno embalažo. Pri navadni embalaži so leseni izdelki v plastični vrečki ali papirnati škatli (odvisno od modela in izdelka), katero pred pošiljanjem zapakiramo v kartonasto škatlo z naravnim polnilom. Darilna embalaža je na voljo po povpraševanju.

Ali je možno naročiti lesene izdelke po meri?

Žal nam trenutna situacija ne mogoča izdelave lesenih izdelkov po meri oziroma po željah. Na voljo imamo le najpopularnejše modele izdelkov standardnih velikosti.

Kdaj lahko pričakujem naročeno pošiljko?

Vse pošiljke, katerih naročila so bila oddana do 14 ure, obdelamo in odpošljemo v najkasneje treh delovnih dneh s hitro in zanesljivo Pošto Slovenije, pošiljko lahko pričakujete po oddaji pričakujete naslednji delovni dan v dopoldanskem času s kurirjem pošte Slovenije. To velja za način plačila: Paypal in Po povzetju. Način bančnega prenosa traja 1 dan dlje.

Kaj pa, če mi izdelek ni všeč?

Nenošene in nerabljene izdelke (testirate jih lahko) vam lahko zamenjamo ali po želji vrnemo kupnino. Strošek vračila bremeni kupca, strošek menjave izdelka ali vračila kupnine pa prodajalca. Preberite Pogoje poslovanja.

Kako pošljem paket če se odločim za menjavo?

Izdelek zapakirajte v isto oziroma enako varno embalažo (škatla, karton) s polnilom (eko polnilo, stiropor, časopis) in jih pošljite na sedež našega podjetja. Ne pozabite dodati še račun, krajši zapis razloga menjave in v primeru povračila kupnine tudi podatke za povračilo kupnine (ime in priimek, naslov, bic banke, št. računa). Preberite Pogoje poslovanja.

Kako vzdržljivi so leseni izdelki?

Leseni izdelki so, presenetljivo trpežni in odporni na udarce. Kljub temu pa svetujemo pazljivo ravnanje, saj ne nudimo storitve popravila uničenja izdelka.

Koliko znaša cena poštnine?

Strošek poštnine in pakiranja je brezplačen oziroma ga krijemo mi. Pri izbiri načina plačila “ob povzetju”, pa je treba prišteti še poštno provizijo v višini 1,05€ za zneske do 98€ in 1,07% od zneska kupnine za višje zneske od navedenega (strošek Pošte Slovenije).

Ali lahko izdelke prevzamem osebno?

Ugotovili smo, da je najbolj hiter in tudi najbolj preprost način pošiljanje s pošto. V sodelovanju s Pošto Slovenije smo hitri, zanesljivi in varni. Vsak izdelek varno zapakiramo v karnonasto škatlo z blažilnim polnilom, da so očala popolnoma varna pred udarci.

Ob kateri uri lahko pričakujem pošiljko?

Pošiljka oziroma paket bo kurir Pošte Slovenije dostavil ob standardnem času, istočasno kot vam dostavi ostalo pošto. Točna ura dostave je odvisna od vaše lokalne Pošte Slovenije.

Na kakšen način lahko plačam?

Nudimo več načinov plačila. Najpogostejši je kar plačilo ob povzetju oziroma plačilo poštarju ob prevzemu. Nudimo tudi možnost predplačila na TRR in plačilo s PayPalom. Naš sistem spetne trgovine vas pri izbiri plačilne metode “PayPal” sam pravilno usmeri na stran Paypala, pri izbiri predplačila na TRR pa vam na email pošlje vse podatke za nakazilo.

Ime

Email

Zadeva

Sporočilo

Success

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano!

Error

Oprostite! Vaše sporočilo ni bilo poslano. Preverite napake zgoraj!

Kakovost je lahko ugodna. Owlet Eyewear Slovenija.
TOP